Canon MP830 Prints Images With Red Tinge

Discussion in 'Canon' started by Dr_Zoidberg57, Jan 20, 2010.

  1. Dr_Zoidberg57

    Dr_Zoidberg57

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    My Canon MP830 has suddenly begun printing all images with an overall reddish tinge, which is especially noticeable on photos. I have checked and made sure the ink cartridges are in the proper positions in the print head.

    What do I do to resolve this issue?

    Thank you for your assistance.

    Gerry
     
    Dr_Zoidberg57, Jan 20, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. Dr_Zoidberg57

    distorteddesigns

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    IP6700D Same Problem

    I have the exact same thing. I didn't have this problem before I installed the win 7 drivers. I had the xp drivers installed and it printed ok but would only allow me to print 1 time and then it would sat that the printer was busy.

    The only problem is, I am not exactly running things the way they were ment to. I have the software installed on england and the printer modified to the same so I can do direct to cd printing. I am also running non oem cartridges and I am using a chip re-setter. At some point (before I got the chip re-setter) in time I had a dialog box pop up saying that, I could void my warranty and it would stop monitoring the ink. Well it still kept giving me trouble saying I was out of ink, so I finally bought a chip re-setter.

    It is good to know I am not the only one.
     
    distorteddesigns, Feb 1, 2010
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.