Lexmark MS811n problem

Discussion in 'Lexmark' started by Pi0tr3k, Aug 25, 2016.

  1. Pi0tr3k

    Pi0tr3k

    Joined:
    Aug 25, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hi guys,
    I have a problem with my printer and I dont know how to fix it.. I tried everything, new toners, cleaning, editing contrast etc..

    I have uploaded a photo as attachment, so you can see whats going on.. The middle is just blank..

    Thanks for any help
     

    Attached Files:

    Pi0tr3k, Aug 25, 2016
    #1
    1. Advertisements

  2. Pi0tr3k

    Protonate

    Joined:
    Nov 3, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi,

    i guess it is the black Transferroll(with the blue gear on the right side)which is located under the photoconductor. It also can be the High voltage board, which can not load the Transferroll properly
     
    Protonate, Nov 3, 2016
    #2
    1. Advertisements

  3. Pi0tr3k

    Seer

    Joined:
    Feb 19, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    You could also have dust blocking the laser itself. Take a can of Air and there should be an opening slit that you can use the tube to give quick blasts, do not shake the can or turn it upside down to do this.
    It can also be the transfer roller with the blue gear someone else suggested and is the most likely suspect
     
    Seer, Mar 14, 2019
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.