My Epson WF-7620 WorkForce printer doesn't print in yellow.

Discussion in 'Epson' started by Clintone, Dec 13, 2019.

  1. Clintone

    Clintone

    Joined:
    Dec 12, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    It appears to be using yellow ink for something though, because I've had to replace the yellow ink cartridges only a little less often than the others. That could be partly due to choosing the option to mix colored ink to make black ink when black ink gets low...but I don't think I do that very often. I think this may have been a problem for awhile and it's just never been particularly important until now.

    It used to print fine in yellow though.

    I've done a few print head nozzle checks and it prints out the red and blue lines as it's supposed to....but what are supposed to be the yellow lines are either totally absent or bits of blue or red.

    I've replaced the yellow ink with a new, just bought, cartridge. Same results. I've done the head cleaning option the printer has.

    I'm wondering if something's clogged...but I'm not sure. I don't want to mess around with the thing too much yet.

    Just imagine that the purple is red. It being purple has something to do with the file being moved into a new computer. It showed up red after I originally scanned and printed it.

    Thanks in advance for any comments.
    print head nozzle check.JPG
     
    Clintone, Dec 13, 2019
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.