Zebra GK420D USB v Ethernet

Discussion in 'Printer Discussion' started by Andrew Stead, Feb 13, 2017.

  1. Andrew Stead

    Andrew Stead

    Joined:
    Feb 13, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Background
    10 XP computers each with GK420D USB printer shared out.
    Replaced with single Windows print server (tested 2012R2 and Win7) and 10 x Ethernet connected GK420D printers
    Issue
    Malformed labels. Text from 1 label appearing on another or barcode from 1 label getting added to next label. Example, if the text on label 1 is "BLUE BOX" and the Text on label 2 is "CAR" the result would be label 1 ok and label 2 text would read "CARE BOX" - the "E BOX" from label 1.
    Label printing has worked 100% for a number of years running XP / USB
    The source of the label does not change (application). Only variable is the interface used: USB or Ethernet.
    GK420G USB is 12Mb so change the network speed to 10/half - still same issue

    Any help much appreciated.
     
    Andrew Stead, Feb 13, 2017
    #1
    1. Advertisements

  2. Andrew Stead

    herbToshiba4030

    Joined:
    May 31, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi Andrew, did you get your problem solved?
    As few suggestions:
    1. Clean all your computers of temp files!!!
    2. Check for all new updates on computers.
    3. Updates on the software ( incompatibility software to hardware )
    4. 5 Min Cold restarts on your affected computers.
    6. 5 Min Cold restarts on your affected Printers.
     
    herbToshiba4030, May 31, 2019
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.