WF-3640 network setup

Discussion in 'Epson' started by lepa71, Sep 30, 2017.

  1. lepa71

    lepa71

    Joined:
    Sep 30, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi

    I have setup WF3640 as network printer/fax/copier. I end up with 2 printers one WF-3640(WF-3640 series) and WF-3640 Series(network).
    So the questions are;
    1. Do I need both?
    2. Why I have both?

    Thanks
     
    lepa71, Sep 30, 2017
    #1
    1. Advertisements

  2. lepa71

    ruffin

    Joined:
    Dec 7, 2016
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    54
    Location:
    Florida, USA
    Did you forget to disconnect USB cable?

    Also if using Windows the Network Printer should have Green check mark indicating "Default Printer".
    Navigate: Control Panel -> Devices & Printers -> Right Click Network Printer Icon -> Select Make Default

    Advise
     
    ruffin, Sep 30, 2017
    #2
    1. Advertisements

  3. lepa71

    lepa71

    Joined:
    Sep 30, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    No I did not. My printer has never been connected as USB or Wi-Fi. I know how to make printer to be default one.


    Any other idea?
     
    lepa71, Sep 30, 2017
    #3
  4. lepa71

    ruffin

    Joined:
    Dec 7, 2016
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    54
    Location:
    Florida, USA
    Yes, you need both Icons. Mark WF3640 Network icon as your Default
     
    ruffin, Sep 30, 2017
    #4
  5. lepa71

    lepa71

    Joined:
    Sep 30, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Do you know why by any chance? Just wondering
     
    lepa71, Sep 30, 2017
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.