Strange things with OKI MC780

Discussion in 'OKI' started by Sébastien, Apr 6, 2018.

  1. Sébastien

    Sébastien

    Joined:
    Apr 6, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello everyone,

    I experience some strange things with a OKI MC780 scan over network share system (SMB).

    Three PC's are connected to my LAN and one OKI printer :
    • PC 1, laptop on Windows 10 Pro x64, Wifi, DHCP, Workgroup
    • PC 2, laptop on Windows 10 Pro x64, Wifi, DHCP, Workgroup
    • PC 3, brand new desktop on Windows 10 Pro x64, Ethernet, DHCP, Workgroup
    • OKI MC780, NetBIOS name OKI and Workgroup, static IP 192.168.1.200 (Gateway 192.168.1.1 mask 255.255.255.0)
    I can send scanned documents from the OKI LCD panel to network shares on PC 1 and PC 2 but I get an error on PC 3 (can't find the network path).

    I can access the the internal memory network share of the OKI (\\OKI or \\192.168.1.200) from PC 3 but not from PC 1 and PC 2.

    I'm connected to the same router, IP's are correctly affected to all PC's so what have I done wrong do you think ?

    Thans for your help !

    Sébastien
     
    Sébastien, Apr 6, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. Sébastien

    diamon811

    Joined:
    Apr 2, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello everyone.
    I need firmware for my OKI MC780. Where can I get it? Thanks for your help!
     
    diamon811, Apr 2, 2019
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.